Intim Torna Illegál: a hipnotizőrkirályok újra Nagyváradon

Úgy robbantak be a magyar alternatív rock világába, ahogy azt a színpadra lépésükből is megszokhattuk már. Energikus, mindent elsöprő színpadi jelenlétük és számos slágerük tette őket azzá, amivé: a nyári fesztiválok nélkülözhetetlen csapatává és a fiatal rajongók egyik kedvencévé. Az Intim Torna Illegál június 25-én (szombaton) 19.00 órától csap a húrok közé.

A 2010 januárjában megalakult formáció zenéjéről könnyen eszünkbe juthatnak a fesztiválok véget nem érő bulijai. Az Intim Torna Illegál többször is járt már Erdélyben, csapatuk pedig – Kiss Sándor (basszusgitár, vokál), Nádasdi János (ütőshangszerek), Gálos Ádám (dob, vokál) és Dorogi Péter (ének, gitár – legutóbb 2013 áprilisában lépett fel Nagyváradon.

A fesztiválok kedvenc zenekarai közé lépett Intim Torna Illegál rendszeresen ad teltházas koncertet különböző magyarországi szórakozóhelyeken, de folyamatosan bővülő, fanatikus rajongótábora országszerte találkozhat vele gólyatáborokban, lemezbemutató koncerteken és a rádiók hullámhosszain. A csapattagok legnépszerűbb számaik angolra fordításával külföldi karrier felé is kacsintgatnak.

A 2010. áprilisában megjelent Hipnotizőr király című lemezük olyan, mára már slágerré vált dalokat is tartalmazott, mint Albérletem, a Vágjál lyukat a kádba, a Hatdiplomás, vagy a Kedvenc mindenem a biciklim.

2011-ben a Hipnotizőr király című ITI „himnusz” Fonogram Magyar Zenei Díj, „Az év dala” kategóriában történő jelölése a szakma elismerése volt a zenekar számára.

Aki kíváncsi arra, hogy milyen egy már-már hipnotikus erővel bíró fiatalos banda, vagy csak egy jót szeretne bulizni legnagyobb slágereikre, mindenképp ott kell csápoljon a Szent László Napok zenei színpada előtt!