Intim Torna Illegál: regii hipnotici, din nou la Oradea

Au năvălit pe scena rockului maghiar alternativ la fel cum ne-au obișnuit cu intrările lor pe scenă. Prezența lor scenică energică, “măturând totul în cale”, precum și numeroasele lor hituri i-a făcut ceea ce sunt: trupa indispensabilă a festivalurilor de vară și unii din favoriții publicului tânăr. Intim Intim Torna Illegál va concerta în cadrul Zilelor Sfântului Ladislau în 25 iunie (sâmbătă), de la ora 19:00.
Despre trupa înființată în ianuarie 2010 ne vin ușor în minte chefurile până târziu în noapte din cadrul festivalurilor. Intim Torna Illegál a concertat de mai multe ori în Transilvania, iar cel mai recent concert la Oradea a avut loc în aprilie 2013. Membrii formației sunt Kiss Sándor (chitară bass, voce), Nádasdi János (instrumente de percuție), Gálos Ádám (tobă, voce) și Dorogi Péter (voce, chitară).
Una din trupele preferate în cadrul festivalurilor, Intim Torna Illegál a concertat cu casa închisă și în cluburi, săli de concerte, iar fanii, al căror număr este în continuă creștere, s-au putut bucura de concertele lor în întreaga țară, respectiv prin intermediul difuzărilor de la radio. Datorită variantelor în limba engleză a unor hituri semnate de ei, muzicienii pot să se aștepte și la succes internațional.
Discul „Hipnotizőr király”/”Regele hipnotic”, care a apărut în aprilie 2010, include melodii precum „Albérletem” („Chiria mea”), „Vágjál lyukat a kádba” („Fă o gaură în cadă”), „Kedvenc mindenem a biciklim” („Preferata mea e bicicleta”), care au devenit hituri în scurt timp.
O importantă recunoaștere profesională pentru Intim Torna Illegál a venit în 2011, când cântecul-imn “Hipnotizőr király”/”Regele hipnotic” a fost nominalizat la categoria “Melodia anului”, în cadrul Premiului Muzical Maghiar Fonogram/Fonogram Magyar Zenei Díj.
Vă așteptăm pe toți în fața scenei Zilelor Sfântului Ladislau, fie că sunteți curioși cum e o formație hipnotică și tinerească, fie că vreți să chefuiți pe fundalul celor mai cunoscute hituri ale lor!