Oradea noastră

De la an la an, organizatorii Zilelor Sfântului Ladislau se străduiesc tot mai mult să tranforme festivalul – mutat anul trecut în locul pe care îl merită, cetatea Oradiei – într-un loc unde vizitatorii pot nu doar să participe la evenimente culturale, dar și să reîntâlnească vechi cunoștințe și prieteni pe care nu i-au văzut de multă vreme. În acest spirit se va organiza și anul acesta întâlnirea orădenilor stabiliți în altă parte. Evenimentul va avea loc în 26 iunie, de la ora 11:00.
Cine nu a trăit experiența aceea în care, la un moment dat, oriunde ar umbla în lume, se întâlnește cu o veche cunoștință din Oradea sau cu un necunoscut care are o legătură cu orașul Sfântului Ladislau? Cei originari din Oradea, dar care acum trăiesc în altă parte, se întorc întotdeauna cu drag și cu bucurie în orașul lor iubit, iar în cadrul Zilelor Sfântului Ladislau, un punct important din program este întâlnirea în cadrul căreia se povestește cu nostalgie despre Oradea de altădată.
La întâlnire sunt așteptați nu doar cei plecați din Oradea, ci toți cei care ar dori să afle mai multe despre trecutul și prezentul orașului și ar vrea să discute atât cu cei care locuiesc aici, cât și cu cei reveniți în oraș din toate colțurile lumii.