Tradiții din mână în mână – Târgul meșteșugarilor

În primul an al evenimenttului poate a fost neobișnuit faptul că la târgul din cadrul Zilelor Sfântului Ladislau nu se găseau nici baloane în formă de Mickey Mouse, nici brățări fosforescente, însă între timp acest lucru a devenit firesc și rândul vizitatorilor – la târgul din cadrul Zilelor Sfântului Ladislau se pot cumpăra exclusiv produse meșteșugărești, iar kitschul rămâne în afara porților cetății.
Vor exista, însă – de altfel este deja o tradiție – produse utile, decorațiuni lucrate manual, respectiv delicatese preparate manual. Cei interesați vor fi inițiați de către experți în câteva din tainele meșteșugurilor tradiționale, însă, desigur, vizitatorii nu vor afla totul, fiindcă orice meșteșugar care se respectă are ingredientele sale secrete sau o tehnică doar de el știută.
Și în acest an tradițiile vor merge din mână în mână: de vineri, 24 iunie, de la ora 10 până duminică seara, vizitatorii vor putea savura oferta și mai diversă decât anul trecut, iar experiența arată că e indicat să achiziționezi un produs de îndată ce ți-a plăcut pentru că mai târziu e posibil să îl fi luat deja altcineva.